Bierdiner 2013

In plaats van een proefavond, een bierdiner in restaurant De Hollandsche Tuyn in Leiderdorp. Het menu was een verrassing tot we de “perkamentrol” (met lint eromheen) openden:

Was opgerold met een rood lintje eromheen.

Aanvullingen: 1) de mayonaise gemaakt met Heineken werd ook bij de frieten gegeven, erg lekker; 2) bij het hoofdgerecht ook nog haricots verts, in een lapje spek gerold. De vijftien aanwezigen waren over het algemeen (zeer) tevreden, met name het bier bij het hoofdgerecht combineerde heel goed. Erna had zelf een flesje voor bij de afsluitende kop koffie uitgezocht, dat was Lindeboomlikeur, gestookt uit Lindeboom bier en gelagerd met lindebloesem bij Graanbranderij de Ijsvogel, Arcen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: